fredag 15 juni 2012

ÄHÄHÄ WI.

nämen tjenare snäckan.
Åkte ju till farfar förut, när vi var där så åt vi typ glass & sen gick vi ut till någon damm där dem har massa fiskar så mata vi dem osv. hähähä.
Fick helt random 500:- av honom, lite glad bara eheheheh.
Han håller på att tappa synen, wä. </3 men  ja.

Vi åkte hem därifrån vid tre/halv tre nånting, sen åt jag mat och drog till stan där det var Rix FM festival, där var typ Robin från idol, Eric Saade och någonting mer. Åkte lite skojsiga karuseller med Emma och gick runt och hade det allmänt kul med henne. Vi käkade till&med sockervadd 2 gånger, MHMHMHM.
Åkte 5 karuseller, vi delade på ett 10-åks åkband osv. cccc; 

Huhuuhuhu jag är trött, ska upp vid 8 imorgon, packa och sen dra till Rock for moc, någon festivalsak vne alls vad man gör där men ja, ska iaf dit med några kompisar och någon grejs med svenska kyrkans unga eller något, blev ju konfirmerad i maj så dem hade någon grej för ungdomar med massa kul enligt dem, vi ska typ tälta & så. IHIHIHI.
Jaja.

Bäästa karusellerna, den där med batmanmärket åker helt upp&ner osv, första gången vi åkte den idag så typ vare ngt konstigt med den där saken som sätter fast än så den var typ mer lös än andra gången, hade lite panik och typ skrek som en idiot som vanligt eheh.
Sen den där andra bakom typ åker och snurrar fram och tillbaka hurrdurr hurrdurr typ YÄÄ.
Åkte dem 2 gånger, sen vare en till typ flygande mattan eller något hohihi.

alltid jag med att skriva så långa inlägg </3 
HEJDÅ

//Empaaaaaaaaaaaaaaa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Christmas PikachuGreen Luma